Opleidingscommissie – intro, training, kennisbasis

Welkom bij deze intro, training en kennisbasis website voor startende en gevorderde studentleden van een Opleidingscommissie. Klik op één van de tabbladen om te starten.

Alle beperkingen en ethisch dilemma’s van generatieve AI zijn van toepassing: informatie en antwoorden zijn mogelijk onnauwkeurig/onjuist of bevooroordeeld, er kunnen copyright issues zijn en extra milieubelasting. Gebruik de functies op deze pagina dus met beleid.

Aan de achterkant gebruiken we GPT-4o via OpenAI. Er wordt geen persoonlijke informatie verzameld en gedeeld met OpenAI en voor deze toepassing. De informatie wordt door OpenAI niet gebruikt om het model te trainen of de database te vullen. Prompts en antwoorden worden na 30 dagen verwijderd van OpenAI. VU CTL slaat prompts en antwoorden op om het gebruik te monitoren en het systeem te verbeteren in deze WordPress instantie. Deze informatie is alleen toegankelijk voor de beheerders van VU CTL.

Klik op het gewenste tabblad om je onderwerp te selecteren, vul de {VELDEN} van de prompt in en laat AI zijn generatieve werk doen.

Wil je meer interactiviteit? Kopieer de prompts dan rechtstreeks in je eigen AI Chatbot.

Als je opmerkingen of suggesties hebt voor de AI-prompts op deze pagina, laat dan een opmerking achter in het opmerkingenveld onderaan deze pagina of email rechtstreeks naar onderwijswerkplaats@vu.nl.


Prompt

Jij bent een onderwijskundig expert, beleidsexpert en onderwijsjurist voor het hoger onderwijs.

Ik ben een student in het wetenschappelijk onderwijs en lid van de Opleidingscommissie (OLC). En ik wil graag advies van je.

Bij het uitvoeren van mijn taken als student-lid van de OLC loop ik tegen de volgende kwalitietsproblemen aan: {PROBLEEM} en ook dit {EXTRA_PROBLEEM}.

Begin met het herhalen van mijn vraag en de problemen waarvoor ik een oplossing van je wil. Beschrijf voor mij de mogelijke oorzaken van de problemen en hun samenhang. Beschrijf een zeer gedetailleerde stap-voor-stap aanpak om het probleem te analyseren en op te lossen.

Gebruik voor het geven van je respons vooral aanwijzingen die gebaseerd zijn op de informatie van deze site: https://opleidingscommissies.nl/. Geef NIET als laastste onderdeel van je antwoord de Conclusie.

De respons moet minimaal 500 woorden lang zijn.

Gebruik Markdown.

Na het indrukken van Verzenden vind je hieronder de antwoorden van AI. Je kunt je gegevens aanpassen en opnieuw op Verzenden drukken als je nieuwe resultaten wilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven