Doe een interactieve anamnese

Casus: Jij bent een arts en je gaat het gesprek aan met Charlie om er achter te komen wat er met Charlie aan de hand is. Hopelijk heb je aan het eind op de juiste manier hem bevraagd en kom je tot een goede conclusie wat je volgende stap is.

Deze simulatie is ontwikkeld door Erik Elings van AmsterdamUMC.

Als je opmerkingen of suggesties hebt voor de AI-prompts op deze pagina, laat dan een opmerking achter in het opmerkingenveld onderaan deze pagina of email rechtstreeks naar onderwijswerkplaats@vu.nl.


Alle beperkingen en ethisch dilemma’s van generatieve AI zijn van toepassing: informatie en antwoorden zijn mogelijk onnauwkeurig/onjuist of bevooroordeeld, er kunnen copyright issues zijn en extra milieubelasting. Gebruik de functies op deze pagina dus met beleid.

Aan de achterkant gebruiken we GPT-4o via OpenAI. Er wordt geen persoonlijke informatie verzameld en gedeeld met OpenAI en voor deze toepassing. De informatie wordt door OpenAI niet gebruikt om het model te trainen of de database te vullen. Prompts en antwoorden worden na 30 dagen verwijderd van OpenAI. VU CTL slaat prompts en antwoorden op om het gebruik te monitoren en het systeem te verbeteren in deze WordPress instantie. Deze informatie is alleen toegankelijk voor de beheerders van VU CTL.

Ik wil graag een lijntekening hebben van een vrouwelijke arts die met een ouder persoon een anamnese gesprek voert om vast te stellen wat de oudere persoon mankeert.
Ik wil graag een lijntekening hebben van een vrouwelijke arts die met een ouder persoon een anamnese gesprek voert om vast te stellen wat de oudere persoon mankeert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven