Roterende stoel

In tegenstelling tot wat de naam suggereert, blijven de studenten in feite zitten tijdens deze discussieactiviteit, waardoor de oefening geschikt is voor grote groepen. Wanneer een student wil deelnemen aan de discussie, moet hij zijn hand opsteken. De student die aan het woord is, roept de volgende spreker op. Het mag niet dezelfde spreker zijn als drie keer eerder. De opgeroepen student vat kort samen wat de vorige student heeft gezegd alvorens het idee verder uit te werken.

Mixed Classroom fase?

Fase 2: Betrekken

Mixed Classroom strategiën?

Structureren interactie rondom perspectieven

Voor welke totale groepsgrootte?

Tussen vijftig en honderd
Tot vijftig
Tot vijfentwintig

Voor welke uitvoering: Individueel en/of groepsgewijs?

Individueel

Best practice van een specifieke faculteit?

Geen
Scroll naar boven