Ideeënrij

De studenten stellen zich in een visuele lijn op (ze kunnen ook in een “U”-vorm gaan staan, waarbij het midden van de U neutraal is en de uiteinden de extremen) volgens hun mening over een stelling, bijvoorbeeld van “ik ben het er volledig mee eens” tot “ik ben het er helemaal niet mee eens”, of “ik heb dit in een bepaalde vorm meegemaakt”, of “ik heb hier nog nooit van gehoord”. Vervolgens kunnen zij een dialoog aangaan met een student die tegenover hen in het lokaal staat.

Mixed Classroom fase?

Fase 2: Betrekken

Mixed Classroom strategiën?

Verminder anonimiteit
Structureren interactie rondom perspectieven
Tussenruimten voor interactie creëren

Voor welke totale groepsgrootte?

Tot vijftig
Tot vijfentwintig

Voor welke uitvoering: Individueel en/of groepsgewijs?

Groepsgewijs (2-4 pers)

Best practice van een specifieke faculteit?

Geen
Scroll naar boven